top of page
profiel_natascha.jpeg
HI! IK BEN NATASCHA...

Hé hoi, ik ben Natascha. Ik woon in Amstelveen en ben moeder van Sara (2005), Hannah 2008) en Tirza (2011) – aka Large, Medium en Small - en vrouw van een superleuke man: Erwin. Ik ben natuurlijk nog veel meer dan dat. Ik ben dochter, (stief)zus, vriendin, sparringspartner, verbinder, aanjager en ....... sinds kort zelfstandig ondernemer.

 

Na bijna 20 jaar heb ik in de zomer van 2020 mijn baan opgezegd bij een juridisch adviesbureau. Ik hield mij daar bezig met de marketing en de (interne) communicatie. Na een zoektocht naar nieuwe uitdagingen heb ik inmiddels mooie invullingen gevonden. Ik heb twee bedrijven opgezet en ik doe vrijwilligerswerk als taalcoach. 

Met Studio Spatie, Tekst & Communicatie help ik ondernemers met het verbeteren van hun communicatie om zo meer resultaat te behalen. Ik schrijf

en redigeer teksten en geef communicatie adviezen. 

Mijn liefde voor reizen kan ik kwijt in Spots & Spaces, mijn inspiratie-website voor de allerleukste vakantieplekjes over de hele wereld. Plekken waar je je verwondert, waar je hart een sprongetje van maakt. Mijn bestand is enorm en er komen steeds meer unieke plekjes bij. Wil je op de hoogte blijven? Volg dan mijn insta-account @spotsandspaces

Naast schrijven en reizen hou ik van interieurinrichting, salsa en zumba, cabaret, verse bloemen in huis, uit eten gaan, van paardrijden en van skiën. Ik probeer te genieten van het leven; er het beste uit te halen. Gewoon door er het leukste van te maken. Te genieten van de kleine momentjes van geluk. Ik schrijf over mijn zoektocht naar nieuwe uitdagingen, mijn leven als moeder van pubers, de ontdekkingsreis naar mezelf en de reizen die wij als gezin maken. Ik hoop dat ik je kan inspireren met mijn blog.

Wil je me iets zeggen of vragen? Of wil je een samenwerking? Laat van je

horen! Ik ben echt heel benaderbaar ;) Je kan me mailen op natascha.hauer@hotmail.com of gebruik het formulier hieronder. 

Liefs Natascha

CONTACT

Dank voor je bericht!

bottom of page