HI! IK BEN NATASCHA...

Hé hoi, ik ben Natascha. Ik woon in Amstelveen en ben moeder van Sara (2005), Hannah 2008) en Tirza (2011) – aka Large, Medium en Small - en vrouw van een superleuke man: Erwin. Ik ben natuurlijk nog veel meer dan dat. Ik ben dochter, (stief)zus, vriendin, sparringspartner, verbinder, aanjager en ongetwijfeld nog duizend en één dingen. Wat ik in ieder geval niet meer ben is collega. Ik heb sinds kort mijn baan bij een juridisch adviesbureau opgezegd. Ik hield mij daar al 19 jaar bezig met de marketing en de (interne)communicatie en nu ga ik nadenken over hoe ik mijn verdere werkende leven ga invullen en zoeken naar nieuwe uitdagingen. Eén daarvan is dit blog.

Ik hou van interieurinrichting, van reizen, van mijn katten, van salsa en zumba, van cabaret, van verse bloemen in huis, van uit eten gaan en van skiën.

Wat het reizen betreft, ik ga graag naar plekken waar ik me verwonder en geïnspireerd raak. Avonden lang struin ik het web af voor de mooiste vakantieplekjes, de coolste accommodaties en dat unieke plekje om er op uit te gaan. Ik heb inmiddels na jaren een enorm bestand opgebouwd. Na wat aandringen van mijn vrienden heb ik besloten om deze plekjes in een grotere setting te delen. En zo is www.spots-and-spaces.com en mijn insta-account @spotsandspaces tot leven gekomen. Een inspiratiebron aan vakantie- en er-op-uit-ideeën. Het zou leuk zijn als je me daarop ook wilt volgen.

Ik probeer te genieten van het leven; er het beste uit te halen. Gewoon door er het leukste van te maken. Te genieten van de kleine momentjes van geluk. Ik schrijf over mijn zoektocht naar een andere carrière en nieuwe uitdagingen, mijn leven als moeder van pubers, de ontdekkingsreis naar mezelf en de reizen die wij als gezin maken. Ik hoop dat ik je kan inspireren met mijn blog.

Wil je me iets zeggen of vragen? Of wil je een samenwerking? Laat van je horen! Je kan me mailen op natascha.hauer@hotmail.com of gebruik het formulier hieronder. 

CONTACT