top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverNatascha Hauer

In galop door het huis

Bijgewerkt op: 4 okt. 2020


“Tot mijn verbazing werd ik bloedfanatiek.”

Sinds ik weet dat ik per 1 september ‘vrij van werk’ ben, hou ik een September-To-Do-List bij. En ik kan je vertellen, die is lang. Heel lang. De lijst geeft de dagen weinig ruimte voor mijmeren of lanterfanten. Ik moet gewoon keihard aan de bak. Van wie? Van mezelf natuurlijk.


Er is zoveel om te onderzoeken. Zoveel om te leren. Mijn insta account @spotsandspaces met coole vakantie-accommocaties die ik 1 juni ben begonnen loopt storm. Terwijl ik ver achter loop qua kennis.


Er staat ook al een website – spots-and-spaces.com – maar daarvoor heb ik nog te weinig tijd gehad. Ik wil de komende tijd ontdekken of ik meer uit Spots & Spaces kan halen. Of, en hoe, er een verdienmodel in zit. Toen ik 3 maanden geleden begon met het insta-account, wist ik vrij weinig van Instagram af. En hoe ik het zou aanpakken, daar had ik ook nog niet over nagedacht. Totaal tegen mijn natuur in ben ik van de een op andere dag begonnen. Waarom? Dat lees je hier


Normaal begin ik pas ergens aan als ik er voldoende over weet en een plan van aanpak heb. Kennelijk doet een lockdown dat ook met je, dat je je zomaar in het onbekende stort zonder enige kennis van zaken. “Wat kan het kwaad” dacht ik toen. Een insta-account is net zo snel verwijderd als aangemaakt. En zo is het natuurlijk ook.


Tot mijn verbazing gebeurde er twee dingen: 1) kennelijk vonden veel mensen mijn feed leuk en 2) ik werd bloedfanatiek. En zo is het gekomen dat ik alles over Instagram wil weten, heel veel tijd besteed aan mijn posts en veel te veel op mijn telefoon zit. So far, so leuk.


Op mijn September-To-Do-List staan ontelbare linkjes naar artikelen, podcasts, webinars etc over Instagram en bloggen. Maar ook over andere onderwerpen en takken van sport waar ik mij de komende tijd verder in wil verdiepen. En al die To do’s staan daar allemaal te wachten op september, wanneer ik er tijd voor heb.


En nu is het september en ren ik als een malle door het huis want...zo veel te doen! Het is per slot van rekening al 2 september en ik ben nog niet op de helft! Help!


45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Katstreek

Gedist!

Bình luận


bottom of page