top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverNatascha Hauer

I lost a corporate office. Today this is my office.

Bijgewerkt op: 4 okt. 2020

Maandag had ik een vrije dag genomen. Ik had de vrije dag bij mezelf aangevraagd én…goedgekeurd. Zo gaat dat dus tegenwoordig. Ik had dan ook een goede onderbouwing voor deze vrije dag: het zijn de laatste dagen mooi weer voordat we weer voor maanden onze cave in gaan met kaarsjes en vette speculaasjes en chocolade. Heel belangrijk dus om nog even te genieten van de buitenlucht en de zon.

Eigenlijk kan ik het me niet veroorloven om vrij te zijn want mijn september to do lijstje is sinds 1 september alleen maar langer geworden. Ik ben met drie projecten tegelijk bezig en er zijn miljoen dingen te doen. Voor www.spots-and-spaces.com wil ik nog zoveel finetunen. En mijn cursus ‘Interieur en Design Journalistiek’ vraagt ook de nodig aandacht. Ik moest dus best streng zijn toen ik mijn eigen verzoek kreeg.

Een vrije dag dus. Ik ging met vriendin M naar het strand. Wijk aan Zee om precies te zijn. Wijk aan Zee is denk ik zo leuk omdat Beachclub Aloha een ontzettend vrolijk en stylish gebeuren heeft neergezet in zo’n ongelooflijk lelijke omgeving. Je moet eerst over lelijke snelwegen (ja echt, lelijker dan elders in het land), langs lelijke industrie én de hoogovens – waar ze uit ellende maar kunst in ‘de tuin’ hebben gezet om het op te leuken – voordat je in de lelijke haven komt om naar het strand te lopen. Het strand zelf is wel heel mooi. Breed en meestal vrij rustig. En, parkeren is er gratis. Waar vind je dat nog?!

We genoten de hele ochtend van de zon en de lekkerste koffie en macha latte die er zijn. Het voelden voor ons beide als spijbelen, daar op het strand op maandagochtend. We waren overigens niet de enigen. Zo, wat een hoop mensen kunnen zich veroorloven om daar op het strand te zitten! Het motiveerde mij in ieder geval om door te zetten met mijn zelfstandige werk-bestaan zodat ik dit soort snoepmomentjes kan blijven doen in de toekomst. Als ik het de komende tijd even niet ziet zitten en me af vragen of een normale baan toch niet beter (lees: makkelijker) is, dan haal ik mijn momentje met vriendin M op maandagochtend op het strand weer even terug in mijn gedachte en ga ik er weer met volle moed tegenaan!

68 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Katstreek

Gedist!

Comments


bottom of page